Skip to the content

Umbraco - Open Source när det är som bäst

Spot On är stolt partner till Umbraco, den marknadsledande plattformen med komplett CMS-funktionalitet. Plattformen, som är en open source variant, har många olika plug-ins för till exempel produkthantering och e-handel - allt för att din webb skall hålla högsta klass.

Vad betyder Open Source?

Open source, eller öppen källkod som vi säger på svenska, innebär att programvaran plattformen är byggd på är tillgänglig för alla att läsa, använda, modifiera och vidaredistribuera. Detta gör att det går att återanvända programkod utan att behöva betala licensavgifter till kodens ägare. Liksom många andra open source lösningar har Umbraco ett starkt community av utvecklare knutit till sig, som tillsammans jobbar för att hitta nya former av plug-ins som skall stärka plattformen.

Hur driftas Umbraco?

Umbraco körs med fördel i Umbraco Cloud, Umbracos egen molntjänst med konkurrenskraftiga priser och 24/7-support. Givetvis går det att drifta Umbraco även on-premises.

För vem passar Umbraco?

Kanske har ditt företag redan ett väl fungerande PIM-system som ni inte är intresserade av att byta ut. Eller så har ni tröttnat på att betala dyra licenskostnader för plattformar ni kanske inte nyttjar fullt ut. Med sitt lättarbetade arbetsflöde passar Umbraco många företag och är dessutom möjligt att koppla ihop med nästan vilket annat system som helst. 

Vill du veta mer om ifall Umbraco kan vara en plattform för dig och ditt företag? Vi hjälper dig gärna med dina frågor, kontakta oss här

Kontakta oss