Skip to the content

EpiServer - en komplett e-handelsplattform

Episerver är en av marknadens ledande plattformar för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Plattformen innehåller allt en framtidssäker e-handelslösning kan tänkas behöva. Episerver går givetvis att driftsätta i molnet för att garantera 100% tillgänglighet, även när topparna blir som störst men där du inte betalar mer än nödvändigt under lågsäsong.

Spot On har ett flertal lyckade Episerver-implementationer i portföljen och vi hjälper dig gärna att skapa en vinnande e-handel eller CMS. Vår agila arbetsprocess garanterar att du får ut maximalt värde på din investering. Tillsammans med våra duktiga konsulter stöttar vi dig hela vägen från strategi och koncept till implementation och leverans.

Med oss blir resan trevlig och begriplig

Med oss på Spot On blir resan till målet inte bara trevlig, utan även så bra och så begriplig som möjligt. Vi jobbar tillsammans för att ta fram er digitala supersäljare - den som aldrig sover eller behöver semester - den som bara fungerar, för att du istället ska kunna ägna dig åt att ta fram nya spännande idéer och tillvägagångssätt och nå just ditt företags mål.

 

Några utvalda projekt där vi har jobbat med EpiServer som plattform:

Bingo på webben för Folkspel

I projektet tillsammans med Folkspel och Bingolotto fanns ett tydligt fokus, att förena Bingolottos onlineaffär med TV-programmet – genom att kunna köpa, spela och rätta direkt på webbplatsen. Nya bingolotto.se lanserades i juni 2016.

Snyggt paketerat med Nefab

Hur kan man som företag visa upp sina produkter och tjänster på ett effektivt och snyggt sätt för samarbetspartners och nyblivna kunder, oavsett vilket land eller enhet de väljer att surfa på?

Kontakta oss