Skip to the content

E-handelslösningar vi på Spot On levererar

B2B - Försäljning på nätet

Du kanske redan lagt en bra grund i din digitaliseringsresa och investerat i affärssystem och automatisering för tillverkande flöden - skapa en digital supersäljare, det vill säga den säljaren som aldrig sover, aldrig är sjuk och som alltid visar den mest nödvändiga informationen för besökaren.

E-handel för B2B till fastpris

Få ordning på artiklar med ett PIM-system, integrera affärssystem, ta kontroll över prislistor och kundunika priser samt börja jobba med e-handel på ett snabbt och enkelt sätt med hjälp av Spot On Ignition.

Därför behöver ditt företag ett PIM

Spot On är stolt partner till Umbraco, den marknadsledande plattformen med komplett CMS-funktionalitet. Plattformen, som är en open source variant, har många olika plug-ins för till exempel produkthantering och e-handel - allt för att din webb skall hålla högsta klass.

B2C - Din butik på nätet

Företag som säljer till privatpersoner har traditionellt kommit något längre med sin webb än de som säljer till företag. Det finns de bolag som startat sin affär i en butik för att sedan utöka även på webben och därmed kämpar med att få ihop ett omnikanalstänk - det vill säga att känslan för butiken är samma oavsett om du besöker den live eller på webben. Sedan finns det de B2C-bolag som är startade på webben och aldrig gjort något annat, där kan svårigheterna istället vara att höras och synas i allt brus. 

Integrationer

När du integrerar din e-handelsplattform mot andra IT-system får du en möjlighet att skapa en bättre helhet och därmed kunna effektivisera dina och besökarens flöden.

Insight

Under namnet Insights har vi på Spot On samlat de tjänster som på olika sätt siktar på att förbättra kundens affär.

Kontakta oss